Ravintola New York

Ravintola New York
Ravintola New York
Hämeenkatu 5
33100 Tampere
Puh: 010 767 2420
Kotisivut:
New Yorkin maailma on raikas, mehevä ja mutkaton. Tule tutustumaan maukkaisiin ja reiluihin ruoka-annoksiimme! Jos haluat rentoutua tukevan illallisen sijaan oluen tai siiderin äärellä, voit napostella juomien ja juttelun ohessa pikkunälkään vaikkapa Snaky -lajitelmia. Tervetuloa nauttimaan New Yorkista!
 
VN:F [1.9.22_1171]
Ruoka ja juoma
Palvelu
Siisteys
Hinta-laatusuhde
Arvosana: 5.0/5 (1 ääni)
 

Arvostelut

New Yorkiin mennäkseen on kuljettava läpi sisäänkäynnin erikoisen kahvilan.

Siinä on kahvila, jossa ei saa normaalia kahvia ja pullaa, koska se ”ei kuulu meidän konseptiimme, tämä on New York -tyylinen streetfoodkahvila”. Tämän oudon koneptin luomisen suurauksenako Pirkanmaan Osuuskauppa tyri myös Tampereen sydämessä, Keskustorilla, olleen kahvilansa, joka muutteiin juottolaksi alentamaan arvokiinteistön asuntojen arvoa ja asumismukavuutta.

Saludo-kahvi (todellakin!) ja hummusleivät ja muut ”persoonalliset new yorkilaiset” tarjottavat ja maininnan arvoinen miesten sekä naisten yhteinen, erittäin epämiellyttävä wc, jonka lukon toimivuuden jännittäminen luo oman sävynsä helpotustuokioon ja johon kadulta poikkeaa eri kunnossa olevia miehiä kusaisemassa, ilman, että ostavat mitään, ei houkuta. Tämä mahdollistuu, koska työntekijä istuu takahuoneen puolella jakkarallaan ja on nenä kiinni älypuhelimessaan. Turvallisuudentunne puuttuu, kuka vaan voi tulla sisään henkilökunnan huomaamatta, kuten eräs narkomaani horjumaan käyntimme aikana.

New York on tietyt epäkohdat unohtaen viehättävä kohtaamispaikka jossa viihtyvät pitkään istuen ja keskustellen mm. Afrikasta Suomeen tulleet sekä monien eri suuntausten edustajat. Tämä on todellista kansainvälistä New York -henkeä, jos mikä!

Alakerran ravintolaan pääsee vain jyrkillä liukuportailla, joiden alaspäin menevä vasen puoli on taskin rikki, eikä liiku, tämäkään ei houkuttele kuulemma ikkunattomaan kellariin kompuroimaan lastenrattaiden kanssa. Invalidit ja muut huonojalkaiset, joita on erittäin paljon, jäävät meidän laillamme arvuuttelemaan sitä, millainen paikka ravintola New York olisi alakerran ravintolan osalta ollut.

Rahakkaalla Pirkanman Osuuskaupalla on toki varaa pitää keskustan liiketiloissa liiketaloudellisesti täysin kannattomiakin ravitsemusliikkeitä.

@

Arvostele ravintola

Oletko asioinut tässä ravintolassa? Jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Mikä oli hyvää? Jäikö jossain asiassa parantamisen varaa?

LUE OHJEET

 

OHJEET

Ravintolaopas.org ylläpito pitää oikeuden olla hyväksymättä palveluun:

Pidämme oikeuden olla hyväksymättä palveluun sopimattomia arvioita, muokata tai lyhentää niitä, korjata niiden kirjoitusasua sekä poistaa niitä kokonaan.

×